Anunț Publicitar-Achiziție directă

Posted in Achiziții publice

Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta "A.D. Ghica" Teleorman doreste sa achizitioneze, prin achizitie directa în baza unui contract, servicii de reparatii auto, respectiv inlocuit componente si piese  la 3 autospeciale,  conform devizelor de constatare tehnică, respectiv:

Reparație conform deviz la autoambulanța SMURD VW Transporter 5- MAI 33822, descarcă deviz WV1ZZZ7HZCH059106

Reparație conform deviz la autoambulanța SMURD VW Transporter 5- MAI 35130 ,  deviz, WV1ZZZ7HZDH042387

Reparație conform deviz la autospeciala Mercedes- Benz Sprinter - MAI 42230, deviz - WDB906657GP212060

     Ofertantul desemnat castigător trebuie să se conformeze devizelor de reparații.

      Prin contract ofertantul desemnat câștigător se angajează să ofere o garanție de 24 luni pentru piesele de schimb si 90 zile pentru serviciile de reparație, în conformitate cu  Legea 449/2003

Valoare estimata totala: 5878,15 lei fara TVA.

              Ofertantul trebuie sa elaboreze oferta in lei, pe baza unui/unor deviz/e de service, defalcand valoarea corespunzatoare cotei TVA si sa presteze serviciile in 5 zile de la data lansarii comenzii, in atelierul propriu.

         Oferta va cuprinde, obligatoriu si cheltuielile cu transportul, pe platforma, a autospecialelor de la sediul nostru din Alexandria si pana la sediul unde se afla atelierul de reparatii, dacă atelierul de reparații se află la o distanță mai mare de 30 Km față de municipiul Alexandria.

           Plata se va efectua la termen prin intermediul Trezoreriei.

           Achizitia se va perfecta printr-un contract de servicii ce va fi incheiat cu ofertantul care ofera pretul cel mai scazut/pachet.

           Mai multe informatii pot fi solicitate la adresa de e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

          Ofertele se depun pana la data de 08.05.2019, orele 09:59, la adresa de e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau la sediul nostru din Alexandria str. Carpati nr. 7, judetul Teleorman .

 

nu tremur la cutremur

           

logo Ziua IP

            localizare 112 banner             

widget anticoruptie


banner ghid anticoruptie

 
  fiipregatit2     bn informare preventiva     banner ASPR IGSU