Anunț Publicitar-Achiziție directă

Posted in Achiziții publice

           Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta "A.D. Ghica" Teleorman doreste sa achizitioneze, prin achizitie directa în baza unui contract, servicii de reparatii auto, respectiv inlocuit componente si piese  la o Ambulanță SMURD -VW Transporter 5,  conform devizului de constatare, respectiv:

1. Reparație la partea mecanică Amb. B2- VW Transporter – MAI 35131

s.s. WV1ZZZ7HZDH042820, conform deviz

     Ofertantul desemnat castigător trebuie să se conformeze devizului de reparații, respectiv: descarcă deviz

      Prin contract ofertantul desemnat câștigător se angajează să ofere o garanție de 24 luni pentru piesele de schimb si 90 zile pentru serviciile de reparație, în conformitate cu  Legea 449/2003

Valoare estimata: 2289,92 lei fara TVA.

              Ofertantul trebuie sa elaboreze oferta in lei, pe baza unui deviz de service, defalcand valoarea corespunzatoare cotei TVA si sa presteze serviciile in 5 zile de la data lansarii comenzii, in atelierul propriu.

         Oferta va cuprinde, obligatoriu si cheltuielile cu transportul, pe platforma, a ambulantei de la sediul nostru din Alexandria si pana la sediul unde se afla atelierul de reparatii, dacă atelierul de reparații se află la o distanță mai mare de 30 Km față de municipiul Alexandria.

           Plata se va efectua la termen prin intermediul Trezoreriei.

           Achizitia se va perfecta printr-un contract de servicii ce va fi incheiat cu ofertantul care ofera pretul cel mai scazut.

           Mai multe informatii pot fi solicitate la adresa de e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

          Ofertele se depun pana la data de 10.03.2019, orele 23:59, la adresa de e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau la sediul nostru din Alexandria str. Carpati nr. 7, judetul Teleorman .

 

nu tremur la cutremur

           

logo Ziua IP

            localizare 112 banner             

widget anticoruptie


banner ghid anticoruptie

 
  fiipregatit2     bn informare preventiva     banner ASPR IGSU