Anunț Publicitar-Achiziție directă

Posted in Achiziții publice

                  Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta A.D. Ghica Teleorman doreste sa achizitioneze, prin achizitie directa în baza unui contract, servicii de reparatii auto, respectiv inlocuit componente si piese  la 2(doua) Ambulanțe SMURD VW Transporter 5,  conform devizelor de constatare, pe care le transmitem operatorilor economici interesati, in urma unei solicitari scrise la adresa de e-mail:  Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. , respectiv:

1. Reparație la partea mecanică Amb. B2- VW Transporter – MAI 33820

s.s. WV1ZZZ7HZCH058827, conform deviz

2. Reparație la partea mecanică Amb. B2- VW Transporter – MAI 33823

s.s. WV1ZZZ7HZCH058981,conform deviz

      Prin contract ofertantul desemnat câștigător se angajează să ofere o garanție de 24 luni pentru piesele de schimb si 90 zile pentru serviciile de reparație, în conformitate cu  Legea 449/2003

Valoare estimata: 3016.81 lei fara TVA.

              Ofertantul trebuie sa elaboreze oferta in lei, pe baza unui deviz de service, defalcand valoarea corespunzatoare cotei TVA si sa presteze serviciile in 5 zile de la data lansarii comenzii, in atelierul propriu.

         Oferta va cuprinde, obligatoriu si cheltuielile cu transportul, pe platforma, a ambulantelor de la sediul nostru din Alexandria si pana la sediul unde se afla atelierul de reparatii, dacă atelierul de reparații se află la o distanță mai mare de 30 Km față de municipiul Alexandria.

           Plata se va efectua la termen prin intermediul Trezoreriei, cel tarziu pana la data de 25.03.2019.

           Achizitia se va perfecta printr-un contract de servicii ce va fi incheiat cu ofertantul care ofera pretul cel mai scazut.

           Mai multe informatii pot fi solicitate la adresa de e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

          Ofertele se depun pana la data de 21.02.2019, orele 13:00, la sediul nostru din Alexandria str. Carpati nr. 7, judetul Teleorman sau la adresa de e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.  .

 

nu tremur la cutremur

           

logo Ziua IP

            localizare 112 banner             

widget anticoruptie


banner ghid anticoruptie

 
  fiipregatit2     bn informare preventiva     banner ASPR IGSU