Seriozitate și profesionalism

Posted in Buletine / comunicate de presă

66842276 2455024954733227 8987625637074173952 oSăptămâna aceasta, la Centrul de Pregătire a Pompierilor din municipiul Alexandria, o nouă serie de voluntari ai ISU Teleorman desfășoară cursul de prim-ajutor de bază, pe timpul căruia se urmărește însușirea noțiunilor teoretice și formarea deprinderile practice privind acordarea primului ajutor calificat.

La finalul acestei pregătiri, voluntarii vor fi testați atât din punct de vedere teoretic, cât și practic, urmând a se elibera o diplomă de absolvire necesară în desfășurarea activităților în cadrul unității noastre.

Le reamintim celor interesați de programul de voluntariat „Salvator din pasiune”, că pot obține informații suplimentare, condițiile de înscriere și următoarea perioadă de pregătire de pe pagina de internet a inspectoratului www.isuteleorman.ro sau de la Serviciul Pregătire pentru Intervenție și Reziliența Comunităților din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Teleorman, cu tel. 0247/311113, int. 27111.

#ISUTeleorman
#Salvator_din_pasiune