Anunț privind implementarea proiectului "Managementul Riscului la Dezastre"

Posted in Legislație

Ministerul Afacerilor Interne prin Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă urmează să demareze implementarea proiectului "'Managementul Riscurilor la Dezastre". Proiectul va fi susţinut financiar de către Banca Internaţională de Reconstrucţie şi Dezvoltare. în cadrul acestui proiect vor fi reabilitate o serie de clădiri aparţinând Inspectoratelor Judeţene pentru Situaţii de Urgenţă.

In etapa preliminară demarării proiectului; a fost pregătită o analiză a riscurilor de mediu şi a riscurilor sociale asociate cu activităţi ce urmează a fi implementate în cadrul acestui proiect. Pentru a asigura transparenţă şi o bună informare a publicului interesat; supunem consultării publice documentul care evidenţiază riscurile de mediu şi cele sociale precum şi modul de gestionare a acestora pe parcursul implementării proiectului.

Analiza riscurilor de mediu şi a celor sociale poate fi descărcată de aici.

Sugestiile dumneavoastră pot fi trimise electronic la adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.; până la data de 16.05.2018.

Pentru informaţii suplimentare ne puteţi contacta la adresa:

Strada Banul Dumitrache nr. 46, sector 2, Bucureşti;

Tel: +40212086150; int: 27320/27321/27112;

E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

 

nu tremur la cutremur

           

logo Ziua IP

            localizare 112 banner             

widget anticoruptie


banner ghid anticoruptie

 
  fiipregatit2     bn informare preventiva     banner ASPR IGSU