Marți, 13 august - Ziua Informării Preventive

Posted in Intervenții recente

68241205 2474229522812770 4206790212958814208 oZiua de „Marți -13” este considerată de unele persoane o zi cu ghinion, dar experiența vieții ne face să credem că este doar o superstiție, nimic mai mult. Putem spune că „ghinionul”, de cele mai multe ori, ni-l facem singuri, prin lipsa de informare, motiv pentru care prevenirea acestui lucru stă în puterea noastră.

Anul acesta, pe 13 august, Inspectoratul pentru Situații de Urgență „A.D. Ghica” al județului Teleorman vine în întâmpinarea cetățenilor care doresc să se informeze cu privire la prevenirea situațiilor de urgență ori modul de comportare premergător, pe timpul și după producerea acestora, prin organizarea următoarelor activități specifice:

-„Ziua Porților Deschise”, în intervalul 09.00 - 15.00, la nivelul tuturor subunităților de intervenție din județ, unde cetățenii vor avea posibilitatea să cunoască personalul și tehnica de intervenție din dotarea pompierilor, misiunile specifice gestionate de salvatori și campaniile de informare derulate la nivel național. Pe timpul vizitelor, cetățenii vor avea posibilitatea să asiste și la câteva exerciții demonstrative, executate cu tehnica de intervenție;

- instituirea unor puncte mobile de informare preventivă, în zonele cu afluență mare de persoane (supermarketuri, parcuri, piețe, etc.);

- diseminarea de materiale informative la nivelul localităților, prin intermediul Serviciilor Voluntare Pentru Situații de Urgență (afișe, pliante, flyere, ș.a.).

Nu uitați! Un om informat este un om în siguranță!

#ISUTeleorman
#Prevenim_Protejăm_Salvăm
#Informare_Preventivă

 

nu tremur la cutremur

           

logo Ziua IP

            localizare 112 banner             

widget anticoruptie


banner ghid anticoruptie

 
  fiipregatit2     bn informare preventiva     banner ASPR IGSU